Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 99€(και μεχρι 10kg)

Έως 10 ATOKEΣ ΔΟΣΕΙΣ για αγορές άνω των 100€

Προϊόντα Επίσημων Αντιπροσωπειών

ΠΡΟΪΟΝΤΑΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Όπως ήδη θα παρατηρήσατε χρησιμοποιούμε περήφανα το όνομά μας και δεν κρυβόμαστε πίσω από απρόσωπες ,περίεργες ονομασίες. Η εμπειρία μας στο χώρο του εμπορίου δύο γενιές τώρα, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε επώνυμα πριν αλλά και μετά την πώληση. Παρακάτω μια περίληψη της ιστορίας μας!

  Η εταιρεία μας «Β.Παπαδέλλης & Υιοι ΕΠΕ» εδρεύει στη Λέσβο και συγκεκριμένα στην πόλη της Μυτιλήνης. Έχουμε ιδιόκτητο φυσικό κατάστημα 440 τ.μ.  και δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών ,και όχι μόνο! Έχουμε και ένα αυτόνομο ξεχωριστό Shop in Shop  Μουσικών Οργάνων! Είμαστε μέλος της πανευρωπαϊκής αλυσίδας καταστημάτων EURONICS και έχουμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

  Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει το 1965 ,από ένα μικρό βενζινάδικο στο κέντρο της Μυτιλήνης που άνοιξε ο Βασίλειος Παπαδέλλης. Με μικρά και σταθερά βήματα ,το μικρό αυτό βενζινάδικο ,επεκτάθηκε και σε άλλα είδη, όπως ανταλλακτικά ,αξεσουάρ, μοτοσυκλέτες αλλά και με το πρωτοποριακό και νέο είδος για την εποχή ασπρόμαυρες τηλεοράσεις RCA δημιουργώντας αναπόφευκτα ένα νέο κατάστημα ,το οποίο εμπλουτιζόταν σιγά σιγά και με άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Η αγάπη, το μεράκι και το πάθος για τη δουλειά, η σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών μας ,έχτισε ισχυρούς δεσμούς ,όχι μόνο επαγγελματικούς αλλά και φιλίας που αποτέλεσαν τη βάση για τα επόμενα βήματά μας.

 To 1977 έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα της εταιρείας , μετακομίζει σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Καβέτσου 36 και δημιουργεί ένα υπερσύγχρονο ,και πρωτοποριακό για την εποχή, εμπορικό κέντρο που περιλαμβάνει πρατήριο καυσίμων και σταθμό αυτοκινήτων, έκθεση σκαφών και ένα αυτόνομο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ,οι χαμηλές τιμές και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτέλεσε την κινητήριο δύναμή μας για τα επόμενα βήματά μας.

 Το 1992 ο Βασίλειος Παπαδέλλης προχώρησε στην επέκταση του καταστήματος των ηλεκτρικών ειδών ,σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στην καρδιά της αγοράς της Μυτιλήνης, στην Ερμού 65.

  Στη νέα διεύθυνση ,στην Ερμού ,το κατάστημά μας καθιερώνεται στον κλάδο των ηλεκτρικών με έκθεση πάνω από 300τ.μ.,και αγκαλιάζεται από όλο το νησί της Λέσβου. Στο δυναμικό της επιχείρησης μπαίνουν και οι δυο γιοι ,Φώτης και Παναγιώτης, κάνοντάς την μια οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Το 2000 η επιχείρηση επεκτάθηκε και ανέπτυξε ένα νέο τμήμα οργάνων γυμναστικής με μεγάλα ονόματα του χώρου ,πάντα σε σωστές βάσεις ,προσφέροντας τεχνογνωσία αλλά και τεχνική υποστήριξη σε όλα τα προιόντα. Παράλληλα ,παρακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί αλλά και να το έχουμε στο display μας. Έτσι το τμήμα τεχνολογίας είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της γκάμας μας ,πάντα σε προσιτές τιμές.

  Το 2013 ,και μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης ,αποφασίζουμε να επενδύσουμε και να επεκταθούμε παράλληλα και στον κλάδο των Μουσικών οργάνων. Διαμορφώσαμε ένα ξεχωριστό ειδικά  ηχομονωμένο χώρο στον όροφό μας. Ένα πραγματικά shop in shop, με ξεχωριστές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου. Με τιμές ίδιες και καλύτερες και από το ίντερνετ, η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν μεγάλη γι αυτό η περεταίρω ανάπτυξη ήταν αναπόφευκτη.

  Σήμερα ,παρόλη την δύσκολη οικονομική κρίση που περνάει η Ελληνική αγορά ,το κατάστημά μας κινείται με ανοδικούς ρυθμούς ,πράγμα που δείχνει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας .Αποφασίσαμε λοιπόν να διευρύνουμε την όμορφη σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας και με νέους πελάτες εκτός Λέσβου, με το www.papadellis.com.gr  (πρώην www.aeolianelectric.gr )

 

Σας ευχαριστούμε

Μετά τιμής

Βασίλειος Παπαδέλλης & Υιοι ΕΠΕ

 

Newsletter