Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 99€(και μεχρι 10kg)

Έως 10 ATOKEΣ ΔΟΣΕΙΣ για αγορές άνω των 100€

Προϊόντα Επίσημων Αντιπροσωπειών

ΠΡΟΪΟΝΤΑΠΡΟΪΟΝΤΑ

 Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την  Speedex Courier και σε ορισμένες περιπτώσεις Μεταφορική εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε  2-3 εργάσιμες ημέρες. Το Papadellis.com.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του Papadellis.com.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχόν λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το Papadellis.com.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

 

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (εργάσιμες ημέρες) από 3 έως 5.Σε περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα,Black Friday κλπ, μπορεί να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις που οφείλονται αποκλειστικά στις εταιρείες ταχυμεταφορών. Επίσης καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν λόγω μεγάλης κακοκαιρίας (πλημμύρες, απαγορευτικά απόπλου πλοίων κλπ)

 

Χρέωση μέχρι 15kg (αποστολή με Courier)

  • από 0 έως 1Kg- 3€
  • από 1kg έως 5kg- 4,5€
  • από 5kg έως 10kg- 10€
  • από 10kg έως 15kg- 15€ 
  • από 15kg έως 20kg- 20€

(To site υπολογίζει αυτόματα την τιμή σε σχέση με το βάρος)

(Το βάρος υπολογίζεται ογκομετρικά, βάσει του τρόπου υπολογισμού των κούριερ)

Αν η περιοχή σας θεωρείται απομακρυσμένη περιοχή από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, υπάρχει έξτρα χρέωση 4€ και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την παραγγελία 

 

Από 20kg και πάνω υπάρχει χρέωση 30€ και η αποστολή γίνεται με:

-Πρακτορείο για περιοχές εκτός Λέσβου

-Οχήματα της εταιρείας μας για όλο το νησί της Λέσβου.

 

*Η αποστολή με πρακτορείο γίνεται μέχρι την έδρα του Πρακτορείου που συνεργαζόμαστε στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Από εκεί η παραλαβή γίνεται με ευθύνη και κόστος του παραλήπτη. 

(Για παραδόσεις συσκευών άνω των 20kg στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στο σπίτι με μικρή ή καθόλου χρέωση ανάλογα την περιοχή (όροφος, προσβασιμότητα κλπ).

Αν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας)


Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Newsletter